Pretepeni partner znanega Slovenca še vedno na zdravilih

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Tako se danes počuti Rene Žunič.
Oglej si celoten članek

Oktobra je bil partner našega resničnostnega zvezdnika Nejca Reka žrtev homofobnega napada. Rene Žunič je utrpel hudo poškodbo ledvice, težave pa ima tudi z nogo. 

Sedaj se že počuti bolje, skrbi pa ga, ker policija storilcev še vedno ni prijela. 

"Odkar je koronavirus prevzel svet, glede mojega primera ni ničesar novega, kar mi ni všeč. Vsi molčijo, nihče me ne obvešča o zadevi oziroma preiskavi, vse se je nekako ustavilo. To je zelo žalostno in nerazumljivo, da ne iščejo storilcev, ki še vedno brezskrbno tavajo po svetu. Večkrat bi jih morali vprašati, kako bi se počutili, če bi bili na mojem mestu? Kaj pa, če bi umrl od posledic? Kdo bi sploh odgovarjal?“ je za Žurnal24 povedal Žunič, ki ima občasno še bolečine v ledvici, ki je bila v napadu tako hudo poškodovana, da bi jo Žunič skoraj izgubil.

Foto: Facebook rene žunič
"Rebra me prav tako še vedno malce bolijo, psihično pa se že počutim malo boljše. Moram pa povedati, da sem se pred kratkim vrnil v službo, v kateri zelo uživam. Nisem več zdržal doma in sem sam zaključil bolniški dopust. Še vedno moram vsak dan jemati zdravila proti tesnobi in paničnim napadom, sicer se ne bi mogel pripeljati do službe, ki je od doma oddaljena 170 kilometrov.“

Rene pravi, da se njegovo življenje počasi vrača na ustaljene tirnice. "Velikokrat še razmišljam o tem, kar se mi je zgodilo in kar sem moral pretrpeti zaradi nestrpnežev, ki so mi povzročili nepopisno škodo. Odločen sem, da nadaljujem z bojem za svojo pravico in pravico vseh LGBTQ oseb. Če pa bi mi kdo iz odvetniške stroke priskočil na pomoč pri razreševanju primera, bi mu bil zelo hvaležen,“ je še dodal.

 

Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • ode
    12:37 7. Junij 2020.

    Vsake kvatre žurnal privleče na dan tega ritopika iz greznice. Očitno ima vsojo klientelo tudi na uredništvu žurnala.

  • ode
    12:32 7. Junij 2020.

    Dobiva nadomestilo za prevoz na delo 170km v eno smer, v resnici pa stanuje nekje blizu službe, če je res, …

  • 05:42 7. Junij 2020.

    za vsako rit raste palica,sploh pa za pedersko...........

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.