Magazin > VIP
16503 ogledov

Pretepeni partner znanega Slovenca še vedno na zdravilih

rene žunič Facebook
Tako se danes počuti Rene Žunič.

Oktobra je bil partner našega resničnostnega zvezdnika Nejca Reka žrtev homofobnega napada. Rene Žunič je utrpel hudo poškodbo ledvice, težave pa ima tudi z nogo. 

Sedaj se že počuti bolje, skrbi pa ga, ker policija storilcev še vedno ni prijela. 

"Odkar je koronavirus prevzel svet, glede mojega primera ni ničesar novega, kar mi ni všeč. Vsi molčijo, nihče me ne obvešča o zadevi oziroma preiskavi, vse se je nekako ustavilo. To je zelo žalostno in nerazumljivo, da ne iščejo storilcev, ki še vedno brezskrbno tavajo po svetu. Večkrat bi jih morali vprašati, kako bi se počutili, če bi bili na mojem mestu? Kaj pa, če bi umrl od posledic? Kdo bi sploh odgovarjal?“ je za Žurnal24 povedal Žunič, ki ima občasno še bolečine v ledvici, ki je bila v napadu tako hudo poškodovana, da bi jo Žunič skoraj izgubil.

rene žunič | Avtor: Facebook Facebook

"Rebra me prav tako še vedno malce bolijo, psihično pa se že počutim malo boljše. Moram pa povedati, da sem se pred kratkim vrnil v službo, v kateri zelo uživam. Nisem več zdržal doma in sem sam zaključil bolniški dopust. Še vedno moram vsak dan jemati zdravila proti tesnobi in paničnim napadom, sicer se ne bi mogel pripeljati do službe, ki je od doma oddaljena 170 kilometrov.“

Rene pravi, da se njegovo življenje počasi vrača na ustaljene tirnice. "Velikokrat še razmišljam o tem, kar se mi je zgodilo in kar sem moral pretrpeti zaradi nestrpnežev, ki so mi povzročili nepopisno škodo. Odločen sem, da nadaljujem z bojem za svojo pravico in pravico vseh LGBTQ oseb. Če pa bi mi kdo iz odvetniške stroke priskočil na pomoč pri razreševanju primera, bi mu bil zelo hvaležen,“ je še dodal.

 

Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!

Komentarjev 13
  • ode 12:37 07.junij 2020.

    Vsake kvatre žurnal privleče na dan tega ritopika iz greznice. Očitno ima vsojo klientelo tudi na uredništvu žurnala.

  • ode 12:32 07.junij 2020.

    Dobiva nadomestilo za prevoz na delo 170km v eno smer, v resnici pa stanuje nekje blizu službe, če je res, da hodi (spet) v službo. Jemanje dravil zoper depresijo in paniko pomeni prepoved vožnje motornih vozil.

  • fasader56 05:42 07.junij 2020.

    za vsako rit raste palica,sploh pa za pedersko...........