Magazin > VIP
13427 ogledov

Pretepeni Rene: Od napada dalje ne sme voziti avta

rene žunič Facebook
Takšno je njegovo stanje danes.

Od homofobnega napada na Reneja Žuniča je minilo že nekaj mesecev, a policija in tožilstvo zanj še nista imela dobrih novic. Storilce namreč še vedno iščejo. "Srčno upam, da se ne bo vse pometlo pod predpražnik. Nikakršnih odgovorov ne dobim na zastavljena vprašanja. Je pa res, da je moj primer zelo odmeven, saj o njem pišejo tudi v tujini. Upam, da bodo storilce našli, saj ne trpim le jaz, ampak cela družina,“ je za Žurnal24 povedala Rene, ki po napadu še vedno ni popolnoma okreval. Največ težav mu je povzročala poškodba noge, nekaj časa pa so se bali tudi za njegovo ledvico. Med pregledi pa so imeli zdravniki zanj še eno slabo novico – v prsnem košu so našli cisto.

rene žunič partner v bolnišnici Magazin Znani Slovenec v skrbeh: Kljub protibolečinski terapiji je bolečina neznosna
"Okrevanje poteka počasi, mišična masa je slaba, saj se ne morem gibati. Avta zaradi paničnih napadov in oslabljene noge, ki so posledica homofobnega napada, smem voziti le, kadar je kdo poleg mene. Panične napade imam tudi ponoči, saj se velikokrat prebudim ali me pa prebudi moj partner, saj me tlačijo nočne more,“ nam je še zaupal.
rene žunič Magazin Komu je zgodba pretepenega Slovenca tako nevarna, da mu grozijo?
Komentarjev 6
  • andrej084 22:21 17.februar 2020.

    Nenaravno obnašanje pa je ne potrebuje dodatne promocije.

  • zorman63 22:08 17.februar 2020.

    Ma, to ni res. Vsakih 14 dni članek o tema dvema pedroma. To je pa že skrajno neokusno.

  • Alen Djurić 21:37 17.februar 2020.

    Če to nebi bil peder se o tem nebi tolko pisalo. In ce se nebi izpostavljal in bil verjetno se ponosen peder se verjetno tudi nebi to zgodilo. Kriva pa je tak drzava. Taki ljudje so se vcasih skrivali. Dan ...prikaži več danes pa jim omogocamo parade, ko da so heroji