Magazin > VIP
93775 ogledov

Pretepeni partner znanega Slovenca ne čuti nog, dobil pa je še eno slabo novico

nejc rek
Saj ne vemo, kako bi temu rekli, smola ali sreča v nesreči?

Resničnostni zvezdnik Nejc Rek, ki ga poznamo iz  šova Bar, še vedno doživlja pravo nočno moro. Po tem, ko so v sredini oktobra hudo pretepli njegovega fanta Reneja Žuniča, ki je utrpel je poškodbe notranjih organov, je Reneja udarila še ena zdravstvena težava. To so zdravniki odkrili, ker so mu po napadu podrobneje pregledali notranje organe. 

"Včeraj sem imel ogromno preiskav, CT, ultrazvok, laboratorij in magnetno resonanco. CT in ultrazvok sta pokazala, da se od zadnjega pregleda ledvic ni kaj bistveno spremenilo, hematom je še vedno prisoten in se ni kaj dosti spremenil, kar se velikosti tiče. Tudi bolečine v ledvenem predelu so še prisotne, v urinu so zaradi poškodbe ledvice sedaj prisotne še bakterije, čeprav imam antibiotično terapijo. Dobil sem napotnico za travmatologa, saj se bolečina v desni nogi stopnjuje, vidna pa je tudi sprememba barve kože desne noge. Verjetno ni pravilne prekrvavitve, zato tudi mravljinčenje v desni nogi, ki jo po cca. petdesetih metrih hoje sploh ne čutim več," svoje zdravstveno stanje mesec po napadu opisuje Rene.

"Kar pa je še najhuje, je še en nov udarec. Magnetna resonanca je namreč pokazala, da imam v pedelu prsnega koša cisto v velikosti 32 x 29 mm. Zato sem dobil napotnico za torakalno kirurgijo. Torej bom ponovno mogel na operacijo. Kakor koli, kot sem že milijonkrat povedal in se bom enkrat: v vsaki negativni stvari je nekaj pozitivnega. To je, da so mi na podlagi mojih poškodb delali preiskavo MR in tako ugotovili, da imam cisto, ki bo, hvala bogu, operativno odstranjena," je še razkril Rene. 

Poleg fizičnih posledic napada, pa Žunič seveda občuti tudi psihične: "Iz psihološke vidika sem trenutno tak tak! Zaradi vsega, kar se mi je zgodilo, mi psiha zelo niha. Ampak jaz vem, da zmorem in sem zato ponosen nase. Sam stojim za svojimi načeli in stojim tudi zatem, kdo in kaj sem! Sam se bom zavzemal za pravice LGBT, saj so več kot očitno v naši državi premajhne. Ne podpiram pa nobenega nasilja, torej ne verbalnega in ne fizičnega, saj vsakršno nasilje na človeku pusti posledice. Tudi take, ki navzven niso vidne. To, kar se je zgodilo meni, je vsekakor vredno obsodbe in upam, srčno, da se bodo storilci našli in bodo odgovarjali za ta zločin. Hvaležen sem, da imam toliko ljudi, ki mi v tej situaciji stojijo ob strani."

Komentarjev 19
  • jakec1575 23:15 16.november 2019.

    Vsak fizicni napad je kriminalno dejanje. Ne glede na to kdo je zrtev. Vsi ostali bolani komentatorji kazejo na custveno socialno in osebnostno zaostalost.

  • kapibara1 19:29 16.november 2019.

    Pretepeni partner....njegovega fanta... ?? - Če bi bila PARTNERICA, vsega teg NE BI BILO !!!

  • zorman63 18:06 16.november 2019.

    Nimam pojma kdo je ta tip, ko pa klikneš članke stare cca. 2 leti , ki so objavljeni desno od tega prispevka, vidiš tega istega "zvezdnika" vedno z drugim tipom. A to je zdaj promocija LGTB promiskuitete ? Poznam veliko ...prikaži večliko gayev, ki so prijetni, živijo v partnerskem odnosu, vendar pa nimajo bolne potrebe po samopromociji, kot jo ima ta tipček.

Sorodne novice