Magazin > VIP
5445 ogledov

Znani Slovenec ni vedel, da je njegov partner okužen z virusom HIV

Nejc Rek
"Žalostno pa je še, da mu je pri prikrivanju resnice pomagala mama,“ pravi.

Nejc Rek, znan tudi iz šova Bar, je na Facebooku objavil daljši zapis, v katerem je razkril, da je njegov nekdanji partner, s katerim je bil eno leto v zvezi, okužen z virusom HIV. Nejc je za naš portal povedal, da je bil z njim že nekaj mesecev v zvezi, ko je izvedel resnico.

"Nisem si mislil, da se bom kdaj srečal s tem. Toliko neprespanih noči, nenehna skrb in trepetanje, sestavljanje scenarijev. Verjetno ste opazili, da sem se precej poredil … Ja, zaradi stresa in antidepresivov, s katerimi se srečujem že nekaj časa, v še večji meri pa po tem neljubem dogodku, ki ga opisujem v teh vrsticah. Nekateri bi rekli, da sem sam kriv, da sem se v preteklosti zapletel s takim človekom,“ je zapisal Nejc in dodal, da se mu ne zdi pošteno, da takšne informacije ne deliš s partnerjem in ogroziš njegovo življenje.

nejc rek Nova ljubezen Magazin Nova ljubezen: Našega resničnostnega zvezdnika pustil čakati leto in pol!

"Spomnim se, kot da bi bilo včeraj. Sredi poletne noči sem sedel zunaj in skušal uživati. Zazvoni mi telefon in seveda kliče on. Javim se, bil je ves obupan, češ da v življenju ne gre vse tako, kot bi moralo. Seveda sem po glasu prepoznal, da se ga je hudo napil, saj mi je govoril, naj pridem ponj. Seveda bi šel ponj, pa me je zmotilo, ko je začel jokati in momljati, da je nekaj bolan. Začudeno sem ga povprašal, kaj je narobe? Začel sem ugibati in tudi pravilno uganil. Sprva ni priznal, zato sem potreboval nekaj časa, da sem dobil njegovo potrditev, da je res HIV pozitiven. Odprl se je in začel govoriti, da se že precej časa zdravi in da me nikakor ne more okužiti, da mu je žal, da mi je to prikrival.“ Nejc je šel takoj v Ljubljano na testiranje. "Na mojo srečo, so bili vsi izvidi NEGATIVNI, tako, da sem ZDRAV! Vsakokrat, ko sem čakal na izvide, sem se tresel in misli so bile precej črne. To je zame velika šola v življenju, ki jo bom le stežka pozabil. Na srečo so ob meni PRAVI prijatelji ter moj partner Rene, ki so skrbno varovali mojo zgodbo.“

Partnerja ni zapustil takoj, ampak šele čez nekaj mesecev. Pravi, da se mu je smilil in da se je na neki način počutil dolžnega ostati.
"Žalostno pa je še, da mu je pri prikrivanju resnice pomagala mama, ki se je ves čas spravljala name in me poniževala, da nisem vreden ničesar, še najmanj pa njenega sina,“ je še dodal Nejc.

 

Komentarjev 1
  • maximilian97 10:44 11.september 2019.

    Kdo bi si mislu da bi lahko suggar daddy s gay romea, ki zivi v avstiji, lahko imeu AIDS? A ne Nejc :D