Magazin > VIP
89165 ogledov

Nova ljubezen: Našega resničnostnega zvezdnika pustil čakati leto in pol!

nejc rek
Tako na zvezo gleda bivša žena.

Nejc Rek, znan tudi iz resničnostnega šova Bar, je srečno zaljubljen v sedem let starejšega Reneja, s katerim sta par od konca aprila. Spoznala sta se na Facebooku, kjer ga je Nejc že pred letom in pol zaprosil za prijateljstvo, a je Rene prošnjo ignoriral, ker je bil v zvezi.

Par svoje ljubezni ne skriva. Še več, na družbenih omrežjih sta odprla posebno stran, Rainbow kings Slovenia, kjer z javnostjo delita skupne posnetke. "Javnosti želiva omogočiti vpogled v življenje istospolnega para. To se nama namreč zdi že vedno tabu tema. Tujci so precej bolj odprti kot mi. Od njih dobivava več odzivov. Mnogi si strani ne upajo všečkati, ker se bojijo, da bi njihova okolica mislila, da so istospolno usmerjeni,“ je za naš medij povedal Nejc in dodal, da v Sloveniji s sovraštvom ni imel slabih izkušenj, se pa kdaj pa kdaj najde nekdo, ki mu gredo istospolni usmerjeni v nos. "Napadi se ponavadi dogajajo po družbenih omrežjih. Večinoma gre za dvolične osebe. Na svojem profilu imajo zapisano, da dajejo prednost ženskam, na mojem pa me označujejo za „pedra“,“ še pravi Nejc.

Podobne izkušnje ima tudi Rene, ki je bil nekoč poročen. Po desetih letih zveze se je ločil. "Včasih sta me privlačila oba spola, sedaj pa le moški. Imam skoraj enajstletnega sina, ki je mojo novo zvezo sprejel, tako kot tudi njegova mamica. Ko je Nejca nekdo napadel na družbenem omrežju, je bil sin ves iz sebe, da je lahko nekdo tako nesramen. Sprašujem se, zakaj ne moremo vsi tako zrelo razmišljati kot ta otrok. S stranjo Rainbow kings želiva tudi sporočiti, da istospolni pari lahko živijo  normalno življenje. Okolica nas vedno bolj sprejema, še zlasti veliko podpore dobivava od starejših,“ pa je za naš medij povedal Rene.

Komentarjev 8
  • maximilian97 03:12 01.januar 2022.

    Kaksen glup naslov... Mislis da ga je tip prosil da nj bo z njim,, pol pa not pise da ga ni acceptov kot facebook frenda(seriously?) in da tale nas very much slavni nejc, je nestrpno cakal na to, kot da ...prikaži več je bil edini tip.. nope sj se je men tud ponujov, kaki mesec ali teden predno je tega spoznov, but I was like I will give that a hard pass xD Keri clickbait. "je za naš medij povedal Nejc in dodal, da v Sloveniji s sovraštvom ni imel slabih izkušenj" Well that one didn't age well.

  • samo37 23:10 25.avgust 2019.

    Tipa promovirata "istospolno ljubezen" novinarji pa jima dajejo pozornost.... Svet je šu v ku*** a zdej je ritopikanje v modi in si zasluži svoj fanpage? A mulci nej bojo pri taki vsebini sploh še normalni? Pa sej fantje že dolg ...prikaži več časa niso več fantje,.... pri takih vsebinah in nagovarjanju bo takih page-ov vedno več! Bruham! Če pa tipoma samo en unlike stisneš te zablokirata😱😨🤢🤮

  • Vasilij Vasquez 18:16 21.avgust 2019.

    No zdaj si ga bosta lahko koncno cuzala drug drugemu.