Magazin > VIP
47391 ogledov

Partnerja znanega Slovenca brutalno pretepli, leži v bolnišnici!

pretep sobotainfo.com Fotografija je simbolična.
Storilcev še niso našli ...

Resničnostni zvezdnik Nejc Rek, ki ga poznamo iz  šova Bar, te dni doživlja pravo nočno moro. Njegovega fanta Reneja Žuniča so pretekli konec tedna hudo pretepli, utrpel je poškodbe notranjih organov, v UKC Maribor pa se še vedno borijo, da bi mu rešili ledvico. 

"Poleg polomljenih reber, se za ledvico zdravniki še vedno borijo, saj ne bo nikoli več delovala 100%, če pa jo obdrži, bo delovala samo cca. 60%! Marsikdo od vas misli, da je to šala in da je Rene doma, vendar temu ni tako. Rene je v bolnišnici, kjer se še vedno zdravi. Moram pa reči, da je sramota, da se to dogaja v naši državi, natančneje v Murski Soboti. Da pa ni nihče ničesar videl, ne slišal? NE VERJAMEM, da ni bilo takrat blizu nikogar, ki bi dogodek videl! Tistemu, ki je to storil, pa sporočam, da ga bomo slej kot prej našli in bo odgovarjal za škodo, ki jo je naredil mojemu partnerju. Dejansko je šlo za poskus umora, saj so Reneju zadali hude telesne poškodbe, zaradi katerih bo imel celo življenje posledice! Nikakor ne bomo pustili, da krivci ostanejo nekaznovani, gremo do konca, proti homofobiji in da dosežemo, da bodo storilci dobili svoje! Svojega fanta obožujem in ljubim, in ko trpi on, trpim tudi jaz. Midva sva eno, midva sva vse," je Nejc sporočil na svojem Facebook profilu. 

nejc rek | Avtor:

Nejc je prepričan, da so Reneja napadli, ker ne skriva svoje spolne usmerjenosti. "Sprašujem se, komu je Rene naredil kaj slabega, da se je spravil nanj? Komu vse gre v nos istospolna usmerjenost? Kako lahko nekomu uničiš življenje, ki je oče, sin, partner, brat, bratranec, nečak, prijatelj nekomu? Reneja sem spoznal v trenutkih, ko sem bil najbolj na tleh, iz katerih pa mi je pomagal vstati. Ponoči ne spim, ker ga ni ob meni, pogrešam njegove objeme, njegove dotike, njegove poljube, njegov nasmeh. Pogrešam, da si obleče moj pulover. Pogrešam vsako sekundo z njim. Preprosto rečeno, je LJUBEZEN mojega življenja in vse bi dal, da bi bil popolnoma ZDRAV! Hvaležni smo vam za vse besede, vsa dobra dejanja, vse objave, deljenja, komentarje. Prepričan sem, da se vam bo Rene tudi sam kaj javil. Držite pesti in pomagajte nam skozi to, saj skupaj zmoremo. HVALA," je še zapisal. 

Nejc je za zurnal24.si še zaupal, da je Rene pravi borec, kljub temu da glede ledvice ni še nič gotovo in bo zato še lep čas ostal v bolnišnici. Prav tako poziva vse, ki bi karkoli vedeli o storilcu, da to javijo policiji. 

Komentarjev 30
  • nina58 22:11 16.oktober 2019.

    Geji nikomur ne skodijo. Isto so ljudje, kot mi. Tudi hetero pari v javnosti izkazujejo svojo ljubezen pa se jih ne pretepa. Me prav zanima kaj bi rekli storilci, ce bi se njih na ta nacin preteplo. Kje je strpnost? ...prikaži več Razumem pa, da ljudje, ki pretepajo druge, uzivajo ob tem - vendar to je bolano in vredno obsojanja.

  • nada99 08:09 15.oktober 2019.

    v bolnišnico LJUBLJANA-polje

  • nada99 08:08 15.oktober 2019.

    pa še tega poslati na zdravljenje, ali naj si poišče žensko, ko je on v bolnišnici

Sorodne novice