Magazin > VIP
267 ogledov

Barovec razkril vzrok za konec velike ljubezni

nejc rek Facebook
Nejc Rek pravi, da mu je bivši fant pomenil vse na tem svetu.

Nekdanji tekmovalec šova Bar, Nejc Rek, pravi, da svoje naslednje zveze ne bo obešal na veliki zvon. Naučil se je namreč, da je treba svojo srečo skrivati, saj je obdan z ljudmi, ki mu veselja ne privoščijo. "Z bivšim partnerjem sva bila skupaj pol leta in ljudje so se ves čas vmešavali v najino zvezo, kar je sprožilo nesoglasja. Nekateri so se trudili, da naju spravijo narazen. Ves čas so se dobrikali, ko pa sem jim obrnil hrbet, so o meni govorili negativne stvari, med drugim so širili govorice, da se prodajam in da ga varam. Same laži,“ je za Žurnal24 povedal Nejc, a poudaril, da sta za razpad zveze vedno kriva oba.

"Pomenil mi je vse na tem svetu, zato ga še vedno cenim in spoštujem, čeprav so se najine poti razšle. Življenje teče dalje. Privoščim mu vse najboljše in najlepše!“ še pravi Nejc, ki je sicer srečno samski. "Nočem iz zveze v zvezo, saj v tem ne vidim smisla, čeprav sem imel kar nekaj priložnosti. Priznam pa, da se trenutno videvam z moškim, ki se razhaja s punco, s katero imata že dlje časa težave.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.