Magazin > VIP
11204 ogledov

Komu je zgodba pretepenega Slovenca tako nevarna, da mu grozijo?

rene žunič Facebook
Napisal bo knjigo.

Za Reneja Žuniča je bilo lansko leto eno najhujših v njegovem življenju, saj je postal žrtev strahopetnega homofobnega napada. Storilci, ki jih policija še išče, so Žuniča tako hudo pretepli, da se je moral kar nekaj časa bati za svojo ledvico. Zaradi poškodb je moral tudi na operacijo noge.

Žunič pravi, da so se mu tudi v preteklosti zgodile grde stvari, o katerih bo sedaj napisal knjigo. "Po dolgem premisleku sem sklenil, da bom svojo življenjsko zgodbo delil tudi z vami in napisal knjigo. Z njeno vsebino pa vas bom verjetno zelo presenetil in šokiral, saj ogromno ljudi misli, da sem razvajen človek in ker sem LGBT aktivist, menijo, da sem brez službe, kar ni res, saj v tujini v zdravstvu delam že od 2005 leta in sem skrben oče 11-letnemu sinu. Moja življenjska zgodba je precej žalostna, z veliko vzponov in padcev. Preživel sem veliko bojev za pravico, za katero se še vedno borim. Nikoli mi ni bilo ničesar dano in podarjeno, saj sem si vse pošteno zaslužil z lastnimi rokami. Moja knjiga bo vsebovala življenjske dogodke iz otroštva pa vse do fizičnih in psihičnih napadov, poniževanja, sramotenja, izkoriščanja ....“

rene žunič Magazin Pretepeni partner znanega Slovenca z novo slabo novico

Novica o njegovi nameri, da napiše knjigo, pa je nekatere zmotila. "Sporočili so mi, da bi bilo bolje zame, da jih v knjigi ne omenjam, da naj pazim na svoj hrbet, vprašali pa so me tudi, ali nisem bil že dovolj dolgo v bolnišnici. To so mi napisali tisti, ki so se okoristili z mojim trudom in denarjem in na koncu blatili moje ime in trosili laži o meni. To so ljudje, ki so manipulirali z menoj in mi dobesedno pljunili v obraz ter me ustrahovati in me fizično ranili. Te grožnje me seveda ne bodo odvrnile od pisanja knjige, saj bom na ta način predelal življenjske travme,“ je za naš portal še povedal Žunič in dodal, da bo vse, ki mu grozijo, prijavil policiji.

Komentarjev 9
  • mira01 22:17 27.januar 2020.

    slovenci zakaj ste nestrpni?!?!

  • Vasilij Vasquez 20:36 27.januar 2020.

    Tako vsiljivo in nadležno nabijate članke o tem pedru, da bo še mene prijel kmal da ga še jaz nabijem. Pa kaj vam ta tip plačuje za članke 1x na mesec o tem kako so ga nabili. Kaj pa če ...prikaži več so ga nabili kar tako, ker je komu kaj rekel, kaj naredil, pa je to razlog in sploh nima veze a je peder ali ni. A moraš dans vsazga preverit a je baba, dec, transeksualec, biseksualec, peder, ...da se prepričaš če ga smeš nabit, ne da bi kdo rekel da je bil udarc na gofljo nestrpnež.

  • Gandolf 10:58 27.januar 2020.

    Zakaj ne bi raje vzgajal in kuhal otroku kosilo. Pusti knjigo. Nas tvoje pisanje ne zanima.