Magazin > VIP
7167 ogledov

Znani Slovenec v skrbeh: Kljub protibolečinski terapiji je bolečina neznosna

rene žunič
Rene Žunič prestal operacijo, a muk še ni konec.

Rene Žunič je postal "obraz meseca decembra" akcije #VZTRAJAM, s katero so se poklonili osebam, ki so morale pokazati še dodatno mero vztrajnosti, srčnosti in poguma.

Rene, partner nekdanjega udeleženca šova Bar, Nejca Reka, si je naziv vsekakor zaslužil, saj prestaja peklenske tedne. Po tem, ko so ga v homofobnem napadu neznanci strahopetno napadli od zadaj in ga tako hudo poškodovali, da so se zdravniki bali za njegovo ledvico, ki je na srečo ni bilo treba odstraniti, nikoli pa več ne bo delovala 100-odstotno, Rene trpi v velikih bolečinah. Poškodovana je bila namreč tudi njegova noga. Operacijo je v petek dobro prestal.

"Nisem si predstavljal, da bodo bolečine po tej operaciji tako izrazite in močne. Zaradi močno oslabljene prekrvavitve v desne nogi so mi v ta predel namestili "bypass". Sama operacija je potekala brez težav in je bila uspešna. Moram pohvaliti oddelek za žilno kirurgijo v UKC Maribor, ki skrbi zame. Kljub temu da prejemam antibiotike in protibolečinske terapije, je bolečina še vedno neznosna. Nikoli si ne bi mislil, da me bo ta operacija popolnoma izmučila. Počutim se utrujenega, nemočnega, brez energije, veliko časa prespim, vsak gib me zaboli. Resnično ne privoščim nikomur tega trpljenja in teh bolečin. Iz srca si želim, da bi čim prej lahko normalno vstal iz postelje in se sprehajal brez vseh skrbi in bolečin, ki me pestijo po tem homofobnem napadu,“ je povedal za Žurnal24.

Rene še ne ve, kdaj bo lahko zapustil bolnišnico. Policija primer še preiskuje. Napad se je zgodil sredi oktobra v Murski Soboti. Če imate kakršnekoli informacije, jih sporočite policiji.

Komentarjev 2
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 21:41 19.december 2019.

    Nič več priznana.Vozijo na Hrvaško,tako da začni pakirati kovčke Tomaž,veš.

  • tomaz17 12:41 19.december 2019.

    zdravite ga z priznano metodo elektrošokov !