Pretiravajte z nakitom

Foto: Darja Kosi nakit, Darja Kosi Foto: Darja Kosi nakit, Darja Kosi Foto: Fluffy Princess nakit, Fluffy Princess Foto: Mango nakit, Mango Foto: Darja Kosi nakit, Darja Kosi Foto: Mango nakit, Mango Foto: Darja Kosi nakit, Darja Kosi Foto: Fluffy Princess nakit, Fluffy Princess Foto: Darja Kosi nakit, Darja Kosi
Trend. Eksperimentiranje z nakitom je modni hit. Nič ni preveč razkošno in nič preveč vpadljivo.
Oglej si celoten članek

Nakit. Ogromni, opazni, nenavadni kosi, ki izstopajo in dopolnijo oblačila, so po besedah oblikovalke nakita Darje Kosi modna zapoved za letošnjo hladno sezono. V središču pozornosti ostajajo veliki večplastni kosi iz kovine, kamnov in kristalov, ki bodo osebnemu slogu dali še večji pečat.

 

Nakit z značajem

"Nakit izžareva ženstvenost in razkošnost. Modne so prevelike zapestnice, zelo dolgi uhani in ekstravagantne ogrlice. Moden je ves nakit, ki je velik, a kljub vsemu lahek in včasih pravilnih, vse večkrat pa nepravilnih oblik," razloži oblikovalka. Tudi pri prstanih pozabite na pravila. Nosite lahko po tri, celo štiri na eni roki. Tudi bogate in pisane broške iz babičine skrinje so letos zaželene.

Ženstvenost in razkošnost

Med barvami prevladujejo temnejši toni; zelo zanimivi so različni živalski motivi, med katerimi so zelo priljubljeni motivi plazilcev. Materiali pa kar tekmujejo za prevlado. Veliko je žice, v katero so lahko ujeti svileni trakovi, lesa, obdelanega s plastičnimi dodatki, stekla v kombinaciji z umetnimi materiali in tudi kovine. Če si želite pričarati nekoliko blišča tudi za dnevne priložnosti, si lahko omislite svetleče kristalčke, ki se bohotijo tako z ogrlic kot s prstanov in zapestnic.

 

Pomembnejši od oblačil

Nakit postaja vse pomembnejši modni dodatek, njegova izbira pa vodi do izbire oblačil, pravi Kosijeva. Ni več oblačilo tisto, na podlagi katerega izberete moden nakit – še več, nakit se trudi zasenčiti oblačila. Dajte si duška in pozabite na pravila, svetuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.