Magazin > Lepota & telo
33 ogledov

Pretiravajte z nakitom

nakit, Fluffy Princess
1/9
Fluffy Princess
Trend. Eksperimentiranje z nakitom je modni hit. Nič ni preveč razkošno in nič preveč vpadljivo.

Nakit. Ogromni, opazni, nenavadni kosi, ki izstopajo in dopolnijo oblačila, so po besedah oblikovalke nakita Darje Kosi modna zapoved za letošnjo hladno sezono. V središču pozornosti ostajajo veliki večplastni kosi iz kovine, kamnov in kristalov, ki bodo osebnemu slogu dali še večji pečat.

 

Nakit z značajem

"Nakit izžareva ženstvenost in razkošnost. Modne so prevelike zapestnice, zelo dolgi uhani in ekstravagantne ogrlice. Moden je ves nakit, ki je velik, a kljub vsemu lahek in včasih pravilnih, vse večkrat pa nepravilnih oblik," razloži oblikovalka. Tudi pri prstanih pozabite na pravila. Nosite lahko po tri, celo štiri na eni roki. Tudi bogate in pisane broške iz babičine skrinje so letos zaželene.

Ženstvenost in razkošnost

Med barvami prevladujejo temnejši toni; zelo zanimivi so različni živalski motivi, med katerimi so zelo priljubljeni motivi plazilcev. Materiali pa kar tekmujejo za prevlado. Veliko je žice, v katero so lahko ujeti svileni trakovi, lesa, obdelanega s plastičnimi dodatki, stekla v kombinaciji z umetnimi materiali in tudi kovine. Če si želite pričarati nekoliko blišča tudi za dnevne priložnosti, si lahko omislite svetleče kristalčke, ki se bohotijo tako z ogrlic kot s prstanov in zapestnic.

 

Pomembnejši od oblačil

Nakit postaja vse pomembnejši modni dodatek, njegova izbira pa vodi do izbire oblačil, pravi Kosijeva. Ni več oblačilo tisto, na podlagi katerega izberete moden nakit – še več, nakit se trudi zasenčiti oblačila. Dajte si duška in pozabite na pravila, svetuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.