Pretresljive nove informacije o smrti zvezdnice serije Glee

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
To razkriva celotno obdukcijsko poročilo.
Oglej si celoten članek

8. julija je v jezeru Piru utonila igralka Naya Rivera, najbolj znana po seriji Glee. Zase in za 4-letnega sinčka Joseyja je najela čoln, na katerem pa so po večurnem čakanju našli le otroka. Njene posmrtne ostanke so našli pet dni po nesreči. 

Otrok naj bi preiskovalcem povedal, da je z mamico štel do tri, nato pa sta skupaj skočila v vodo. Naya naj bi otroku kmalu zatem rekla, naj se vrne v čoln. "Pomagala mu je na čoln, nato pa je slišal, kako je Naya zakričala "na pomoč“ in dvignila roko v zrak. Zatem je izginila pod vodo,“ piše v poročilu. 

Naya je bila dobrega zdravja, imela pa je težave z vrtoglavico, ki je bila še hujša, kadar je bila v vodi. "Zaradi vrtoglavice je celo bruhala, a težave se je naučila obvladovati z antihistaminiki.“ 

V poročilu še piše, da je igralka zaradi napadov tesnobe jemala adderall, pred kratkim pa je zdravila dobila tudi zaradi težav s sinusi. Ugotovili so tudi, da je Rivera, ki je veljala za dobro plavalko, kadila marihuano, na teden pa naj bi pokadila eno škatlo cigaret. 
V njeni krvi so poleg amfetaminov (Adderall, Dexedrine), diazepama, etanola in fentermina (zaviralec apetita), našli tudi kofein in alkohol (0.016).


Njeno smrt so označili za nesrečo.

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 01:05 15. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 19:46 14. September 2020.

    napišite raje kaj ni imela v sebi

  • 12:47 14. September 2020.

    Kaj je tukaj pretresljivega? Pretresljivo bi bilo, če bi ugotovili, da jo je na dno potegnil povodni mož

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.