Magazin > VIP
24852 ogledov

Pretresljive nove informacije o smrti zvezdnice serije Glee

naya rivera Profimedia
To razkriva celotno obdukcijsko poročilo.

8. julija je v jezeru Piru utonila igralka Naya Rivera, najbolj znana po seriji Glee. Zase in za 4-letnega sinčka Joseyja je najela čoln, na katerem pa so po večurnem čakanju našli le otroka. Njene posmrtne ostanke so našli pet dni po nesreči. 

Otrok naj bi preiskovalcem povedal, da je z mamico štel do tri, nato pa sta skupaj skočila v vodo. Naya naj bi otroku kmalu zatem rekla, naj se vrne v čoln. "Pomagala mu je na čoln, nato pa je slišal, kako je Naya zakričala "na pomoč“ in dvignila roko v zrak. Zatem je izginila pod vodo,“ piše v poročilu. 

Naya je bila dobrega zdravja, imela pa je težave z vrtoglavico, ki je bila še hujša, kadar je bila v vodi. "Zaradi vrtoglavice je celo bruhala, a težave se je naučila obvladovati z antihistaminiki.“ 

V poročilu še piše, da je igralka zaradi napadov tesnobe jemala adderall, pred kratkim pa je zdravila dobila tudi zaradi težav s sinusi. Ugotovili so tudi, da je Rivera, ki je veljala za dobro plavalko, kadila marihuano, na teden pa naj bi pokadila eno škatlo cigaret. 
V njeni krvi so poleg amfetaminov (Adderall, Dexedrine), diazepama, etanola in fentermina (zaviralec apetita), našli tudi kofein in alkohol (0.016).


Njeno smrt so označili za nesrečo.

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!


 

Komentarjev 5
  • Avatar Odinstenna
    Odinstenna 01:05 15.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • pepo73 19:46 14.september 2020.

    napišite raje kaj ni imela v sebi

  • blayo 12:47 14.september 2020.

    Kaj je tukaj pretresljivega? Pretresljivo bi bilo, če bi ugotovili, da jo je na dno potegnil povodni mož