Magazin > VIP
6895 ogledov

Igralka z zadnjimi močmi rešila sina

naya rivera Profimedia
Policija ugiba, kaj se je zgodilo z igralko Nayo Rivero.

Včeraj so po petih dneh iskanja našli posmrtne ostanke 33-letne zvezdnice serije Glee, Naye Rivera.

Igralka je izginila 8. julija. S sinom je najela čoln in se zapeljala po jezeru Piru. Na čolnu so nekaj ur pozneje našli le 4-letnika, ki je povedal, da sta z mamo plavala, a se ni vrnila v čoln.

Iskalna akcija je nemudoma stekla, že naslednji dan pa je policija povedala, da ne gre več za reševalno akcijo in da ni več upanja, da je igralka živa.

naya rivera Magazin Srce parajoči prizori ob jezeru, v katerem je izginila zvezdnica

Še vedno ni znano, kaj se je zgodilo, policija pa je na tiskovni konferenci povedala, da predvidevajo, da so močni tokovi odnesli čoln in da je Naya z zadnjimi močmi rešila otroka, sebe pa ni mogla več potegniti na varno. "To so še vedno špekulacije. V jezeru je predvsem popoldne veliko tokov. Mislimo, da je takrat tudi izginila. Čoln ni bil zavarovan s sidrom in ga je morda začelo odnašati. Z zadnjimi močmi je na čoln dvignila sina, nato pa ji je zmanjkalo moči,“ je povedal tamkajšnji šerif.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.