Magazin > VIP
11686 ogledov

Srce parajoči prizori ob jezeru, v katerem je izginila zvezdnica

naya rivera
1/11
Youtube
Iskalna akcija se nadaljuje.

naya rivera | Avtor: Profimedia Profimedia
Preteklo sredo je v jezeru Piru izginila ameriška igralka Naya Rivera. S 4-letnim sinom je najela čoln, ker ga ni pravočasno vrnila, so ju začeli iskati. Na čolnu so našli le dečka, ki je spal in pozneje policiji povedal, da sta šla z mamico plavat, a se ni vrnila iz vode.

Policija je naslednji dan sporočila, da nimajo več upanja, da je 33-letnica živa. Po pozivu javnosti bodo preiskali celo koče ob jezeru.

Tudi zaradi slabe vidljivosti v jezeru policija ne ve, kdaj bodo našli posmrtne ostanke zvezdnice serije Glee. Prav tako ne vedo, kaj se je zgodilo. Po vsej verjetnosti gre za nesrečo, več pa bo pokazala obdukcija.

K jezeru je pohitela tudi Nayjina družina in tudi njen nekdanji mož, igralec Ryan Dorsey, oče njenega sina. Fotografi so ujeli , kako je zvezdničina mama na pomolu padla na kolena, brat, Dorsey in igralkin oče pa so se okopali v vodi, ki jim je vzela ljubljeno Nayo.

Komentarjev 1
  • Majazmaja 11:19 13.julij 2020.

    Fotografija, kjer se štiri nasmejane in od veselja prekipevajoče osebe škropijo v vodi, ne kaže ravno na neko ''paranje srca.''