Magazin > VIP
8184 ogledov

Izgubili upanje: Policija objavila zadnje posnetke pogrešane igralke

naya rivera
1/7
Profimedia
Policija pravi, da je Naya Rivera po vsej verjetnosti mrtva.

Včeraj je svet šokirala žalostna vest, da je zvezdnica serije Glee, Naya Rivera, pogrešana. S 4-letnim sinom je najela čoln in se zapeljala po jezeru Piru, v katerem naj bi po poročanju People v zadnjih 23 letih utonilo najmanj 12 oseb.

naya rivera molijo zanjo Magazin Policija išče igralko serije Glee, Nayo Rivero, našli le otroka

Ker Rivera po treh urah čolna ni vrnila, so jo zaposleni pri podjetju, pri katerem ga je najela, začeli iskati. Na čolnu so našli le otroka, ki je spal in policiji pozneje povedal, da sta šla z mamico plavat, a se ni vrnila iz vode.

Policija je včeraj poudarjala, da gre za reševalno akcijo, dan pozneje pa so oblasti izgubile upanje in povedale, da iščejo igralkine posmrtne ostanke, saj je po vseh verjetnosti utonila.

Iskalna akcija lahko traja več dni. Poteka na in v vodi ter iz zraka. Jezero je ogromno, vidljivost v vodi pa slaba, je povedal Douglas West, upravnik parka Piru, in dodal, da največjo nevarnost kopalcem na tem območju predstavlja močan veter, globoka in zelo mrzla voda.

naya rivera | Avtor: Profimedia Profimedia

Policija je sicer objavila posnetek varnostnih kamer, ki prikazuje, kako je igralka prispela na parkirišče in se s čolnom odpeljala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.