Pri 82-ih je postala manekenka

Foto: Steven Meisel za Lanvin
Foto: Steven Meisel za Lanvin
Visoka je 175 centimetrov, njena samozavestna drža z ničemer ne izdaja, da je to njeno prvo manekensko delo. Pravzaprav je videti, kot bi se z manekenstvom ukvarjala že celo večnost. Pri 82 letih je dobila prvo manekensko delo.
Oglej si celoten članek

Newyorčanka Jacquie Murdock je obraz v novi kampanji modne hiše Lanvin. Pri Lanvinu so se odločili, da bodo za svojo zimsko kolekcijo uporabili običajne ljudi. Tako so se poleg "prababice" Jacquie v kampanji znašli tudi drugi "običajneži". Murdockova, ki se lahko pohvali z desetimi vnuki in nekaj pravnuki, je rojena v bližini Harlema, njene korenine pa segajo na Jamajko, je za New York post dejala, da se počuti kot dvajsetletnica.

Večna lepotica

Murdockova pravi, da je že v mladosti veljala za pravo lepotico, ki ji ni bilo para, vendar pa ji veliki skok na modne brvi ni uspel, ker so bili Afroameričani takrat v težkem položaju. Ko se je to spremenilo, pa je bila že prestara, da bi poskusila uspeti v modnem svetu. Še dobro, da se časi spreminjajo. Ker ji v mladosti ni uspelo postati manekenka, se je odločila, da se bo posvetila študiju in plesu. Njen cilj je, da bi delala v Parizu, napisala pa bo tudi knjigo s svojimi spomini. Za omenjeni časopis je dejala, da nikoli ne bo odšla v pokoj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.