Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Pri 82-ih je postala manekenka

Steven Meisel za Lanvin Steven Meisel za Lanvin
Visoka je 175 centimetrov, njena samozavestna drža z ničemer ne izdaja, da je to njeno prvo manekensko delo. Pravzaprav je videti, kot bi se z manekenstvom ukvarjala že celo večnost. Pri 82 letih je dobila prvo manekensko delo.

Newyorčanka Jacquie Murdock je obraz v novi kampanji modne hiše Lanvin. Pri Lanvinu so se odločili, da bodo za svojo zimsko kolekcijo uporabili običajne ljudi. Tako so se poleg "prababice" Jacquie v kampanji znašli tudi drugi "običajneži". Murdockova, ki se lahko pohvali z desetimi vnuki in nekaj pravnuki, je rojena v bližini Harlema, njene korenine pa segajo na Jamajko, je za New York post dejala, da se počuti kot dvajsetletnica.

Večna lepotica

Murdockova pravi, da je že v mladosti veljala za pravo lepotico, ki ji ni bilo para, vendar pa ji veliki skok na modne brvi ni uspel, ker so bili Afroameričani takrat v težkem položaju. Ko se je to spremenilo, pa je bila že prestara, da bi poskusila uspeti v modnem svetu. Še dobro, da se časi spreminjajo. Ker ji v mladosti ni uspelo postati manekenka, se je odločila, da se bo posvetila študiju in plesu. Njen cilj je, da bi delala v Parizu, napisala pa bo tudi knjigo s svojimi spomini. Za omenjeni časopis je dejala, da nikoli ne bo odšla v pokoj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.