Pri le 45-ih umrla mama zvezdnice šova Ljubezen po domače

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Mihaelo in njeno družino je te dni prizadela smrt mame, ki je odšla mnogo prezgodaj.
Oglej si celoten članek

Mihaela Krajnc, ki jo kot junakinjo podeželja gledamo v novi sezoni šova Ljubezni po domače, je na Facebooku sporočila žalostno novico. Stara le 45 let, se je za vedno poslovila njena mama. 

"Draga mama. Prazen dom je in dvorišče, naše oko zaman te išče, solza, žalost in bolečina te zbudila ni, ostala je le praznina, ki hudo boli. Počivaj v miru. Tvoja Mihaela in Jeanluca," je mami v slovo na družbenem omrežju zapisala Mihaela.

Mihaela si je bila z mamo blizu, kljub temu da sta se starša ločila, ko je bila še zelo majhna, in je od 12. leta živela z očetom, saj si želi naslediti njegovo kmetijo. Mihaeli in njeni družini izrekamo iskreno sožalje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:02 12. November 2021.

    Fetihova Ana me iz dneva v dan bolj preseneča. Zdaj ne samo,da iz rokava stresa "znane" Slovence, zdaj ima že …

  • 13:47 12. November 2021.

    Zanimivo, kako se zvezdnikom/cam toliko stvari dogaja? Ostalim pa za odtenek, ker ne rabijo takšne samopromocije.

  • 09:49 12. November 2021.

    "Zvezdnice", pa vi ste res čist kompas izgubil!!! Zelo čudno je tudi to,kako majo vsi "zvezdniki" neke žalostne zgodbe!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.