Pri Meghan so se pojavili zgodnji popadki

Foto: Profimedia
Meghan naj bi poklicala zdravnika.
Oglej si celoten članek

Bosta princ Harry in njegova Meghan svojega prvorojenca v rokah držala že pred aprilom? Krone poroča, da je verjetnost, da se to zgodi, velika. 37-letnica naj bi namreč pred nekaj dnevi začutila prve popadke in poklicala zdravnika, saj je bila prepričana, da se je porod začel.

Meghan je porodniški dopust nastopila v torek, rok pa ima konec aprila. Revija New Idea pa poroča, da je bilo "lažnih alarmov“ v Kensingtonski palači menda že več. "Meghan, Harry in vsa palača so v pripravljenosti, saj je zdravnik paru povedal, da lahko otrok pride vsak trenutek. Meghan je že nekajkrat mislila, da so se začeli popadki,“ trdi vir. Harry naj bi bil zaradi tega v zadnjih dneh bolj živčen.

Danes se je sicer tudi razvedelo, da je kraljica Harryju in Meghan izpolnila še eno željo – odslej bosta imela svojo ekipo tiskovnih predstavnikov – prej sta si zaposlene delila z Williamom in Kate. Par bo v Kensingtonski palači dobil tudi svojo pisarno, ki jo bo vodila Sara Latham, ki je leta 2016 delala za Hilary Clinton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.