Pri Paris našli tudi marihuano

Foto: Žurnal24 Paris trdi, da je povsem nedolžna. (Foto: Reuters)
V javnost prihaja vse več podrobnosti v zvezi z aretacijo Paris Hilton, ki naj bi poleg kokaina po zadnjih informacijah v avtomobilu skrivala tudi marihuano.
Oglej si celoten članek

"Policaji so poleg 0,8 grama kokaina v Parisinem avtomobilu našli še džojnt, ki pa je bil moker, zaradi česar ga nismo mogli testirati," je zapisano v policijskem poročilu.

 

Da je bogata dedinja med preiskavo v avtomobilu poleg kokaina skrivala še marihuano, je prepričan tudi policist, ki je pregledoval njeno vozilo. Po njegovih besedah je bil ves čas prisoten vonj po marihuani.

 

Nedolžna?

A Paris se na nove obtožbe ne ozira, saj še vedno zagotavlja, da je popolnoma nedolžna. "Govorice, ki krožijo, so naravnost smešne in neresnične. Sploh se ne bom obremenjevala s tem, saj jaz vem, kaj je res," je na Twitterju zapisala Paris, ki se bo morala na sodišču zagovarjati 27. oktobra.

 

A kot kaže, je o svoji nedolžnosti prepričana le Paris, saj so ji že prepovedali vstop v nekatere lasvegaške nočne klube, prav tako pa ne sme več bivati v hotelu Wynn, kjer je bila nastanjena v času aretacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.