Magazin > VIP
26 ogledov

Pri Paris našli tudi marihuano

Paris trdi, da je povsem nedolžna. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
V javnost prihaja vse več podrobnosti v zvezi z aretacijo Paris Hilton, ki naj bi poleg kokaina po zadnjih informacijah v avtomobilu skrivala tudi marihuano.

"Policaji so poleg 0,8 grama kokaina v Parisinem avtomobilu našli še džojnt, ki pa je bil moker, zaradi česar ga nismo mogli testirati," je zapisano v policijskem poročilu.

 

Da je bogata dedinja med preiskavo v avtomobilu poleg kokaina skrivala še marihuano, je prepričan tudi policist, ki je pregledoval njeno vozilo. Po njegovih besedah je bil ves čas prisoten vonj po marihuani.

 

Nedolžna?

A Paris se na nove obtožbe ne ozira, saj še vedno zagotavlja, da je popolnoma nedolžna. "Govorice, ki krožijo, so naravnost smešne in neresnične. Sploh se ne bom obremenjevala s tem, saj jaz vem, kaj je res," je na Twitterju zapisala Paris, ki se bo morala na sodišču zagovarjati 27. oktobra.

 

A kot kaže, je o svoji nedolžnosti prepričana le Paris, saj so ji že prepovedali vstop v nekatere lasvegaške nočne klube, prav tako pa ne sme več bivati v hotelu Wynn, kjer je bila nastanjena v času aretacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.