Pri policistih Mireli slava ni pomagala

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Mirela je imela danes zjutraj srečanje s policisti.
Oglej si celoten članek

Mirela je znana kot ljubiteljica hitre vožnje, zato ji tudi kakšna kazen ne uide. Danes zjutraj so jo zaradi prehitre vožnje, čez naselje je namreč vozila 25 kilometrov na uro preveč, ustavili možje v modrem. Če ste mislili, da ji je slava ali bujno oprsje pomagalo pri tem, da se je izognila kazni, ste se zmotili. 

Ravno nasprotno. Policisti so jo prepoznali in se pošalili, da bo mogla kar pihati, glede na to, da ga je v šovu rada cuknila. "Samo enkrat sem se ga napila v šovu. Mi je šlo prav na smeh, da sem mogla pihati ob tako zgodni uri in seveda je bilo 0,0. So pa bili policisti zelo prijazni, dobro smo se nasmejali, kazen pa mi seveda ni ušla in plačala jo bom še danes. Še dobro, da me niso ujeli na avtocesti, kjer ponavadi norim kot budala," nam je zaupala Mirela.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 05:22 29. Avgust 2016.

    Tukaj bo skasirala 5 kazenskih, na avtocesti se pa šele pri 170 začnejo.

  • 16:17 25. Avgust 2016.

    Da je "budala" je videla vsa Slovenija na TV ekranih.

  • 12:53 25. Avgust 2016.

    Busanska prazna glava!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.