Pri Schumiju posredovala policija

Foto: EPA
Foto: EPA
Na domu Ralfa Schumacherja, mlajšega brata legendarnega dirkača Michaela, so morali posredovati policisti, ker sta odtujena zakonca obračunala med seboj.
Oglej si celoten članek

Sosedje so klicali policijo, potem ko je postalo očitno, da se za zaprtimi vrati hiše, v kateri prebivata Ralf in Cora Schumacher nekaj dogaja. Slišati je namreč bilo glasno vpitje, iz katerega je bilo razbrati, da gre za nasilje v družini.

Policisti so prispeli na kraj in vstopili v dom Schumacherjevih. "Eden drugega sta obtožila napada. Preiskava še poteka," je za nemške medije povedal policijski inšpektor Anton Hamchder. Policija vodi postopek zoper oba, ob tem pa dodajajo, da naj nobeden od njiju ne bi bil poškodovan.

Zakonca sta po trinajstih letih v ločitvenem postopku, ki pa kot vse kaže, ne bo miroljuben. Ralf naj bi Cori že onemogočil uporabo vseh kreditnih kartic, ki jih plačuje zanjo. Oba sta najela ugledne odvetnike, ki bodo zastopali njune interese v boju za  več kot 150 milijonov evrov vredno premoženje. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.