Magazin > VIP
381 ogledov

Pri Schumiju posredovala policija

Ralf, Cora Schumacher EPA
Na domu Ralfa Schumacherja, mlajšega brata legendarnega dirkača Michaela, so morali posredovati policisti, ker sta odtujena zakonca obračunala med seboj.

Sosedje so klicali policijo, potem ko je postalo očitno, da se za zaprtimi vrati hiše, v kateri prebivata Ralf in Cora Schumacher nekaj dogaja. Slišati je namreč bilo glasno vpitje, iz katerega je bilo razbrati, da gre za nasilje v družini.

Policisti so prispeli na kraj in vstopili v dom Schumacherjevih. "Eden drugega sta obtožila napada. Preiskava še poteka," je za nemške medije povedal policijski inšpektor Anton Hamchder. Policija vodi postopek zoper oba, ob tem pa dodajajo, da naj nobeden od njiju ne bi bil poškodovan.

Zakonca sta po trinajstih letih v ločitvenem postopku, ki pa kot vse kaže, ne bo miroljuben. Ralf naj bi Cori že onemogočil uporabo vseh kreditnih kartic, ki jih plačuje zanjo. Oba sta najela ugledne odvetnike, ki bodo zastopali njune interese v boju za  več kot 150 milijonov evrov vredno premoženje. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.