Pri tej seksi igralki Hughu Hefnerju tudi denar ni pomagal

Foto: Flynet Hugh Hefner
Edina, ki je ni mogel imeti.
Oglej si celoten članek

Hugh Hefner je prepričal skoraj vsako zvezdnico, ki mu je bila všeč, da se je slekla za legendarno revijo Playboy. No med vsemi, pa ostaja ena, ki si jo je najbolj želel in prav te nikakor ni mogel prepričati v sodelovanje. To je fatalna Angelina Jolie. Nad njo naj bi bil Hef tako navdušen, da jo je večkrat poklical in jo vprašal, če si je premislila. Za gole fotografije v reviji ji je ponudil celo en milijon ameriških dolarjev!

Foto: Profimedia Angelina Jolie "Hugh si je Angeline želel bolj kot katerekoli druge zvezdnice na tem svetu. Vedno je govoril, da je ona tista, ki mu je 'ušla'," je za RadarOnline povedal neimenovani vir. Milijonar je bil prepričan, da mu jo bo nekega dne uspelo prepričati, da bi se slikala in da bi krasila naslovnico njegove revije. "Hef si jo je želel tako močno, da ji je ponudil milijon dolarjev, a je ponudbo vsakič zavrnila."

A na žalost mu je ni uspelo prepričati. Je pa zato v to uspel prepričati zvezdnice kot so Marilyn Monroe, Pamelo Anderson, Drew Barrymore in druge. Marilyn je bila Hernerjeva prva muza, ki ga je navduševala tako močno, da si je kupil grob zraven njenega.

Hefner je, kot je povedal vir, menil, da je Angelina Jolie Marilyn svojega časa, a žal nikoli ni dobil priložnosti, da bi jo lahko imel v svoji reviji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.