Magazin > VIP
8148 ogledov

Pri tej seksi igralki Hughu Hefnerju tudi denar ni pomagal

Hugh Hefner Flynet
Edina, ki je ni mogel imeti.

Hugh Hefner je prepričal skoraj vsako zvezdnico, ki mu je bila všeč, da se je slekla za legendarno revijo Playboy. No med vsemi, pa ostaja ena, ki si jo je najbolj želel in prav te nikakor ni mogel prepričati v sodelovanje. To je fatalna Angelina Jolie. Nad njo naj bi bil Hef tako navdušen, da jo je večkrat poklical in jo vprašal, če si je premislila. Za gole fotografije v reviji ji je ponudil celo en milijon ameriških dolarjev!

Angelina Jolie | Avtor: Profimedia Profimedia
"Hugh si je Angeline želel bolj kot katerekoli druge zvezdnice na tem svetu. Vedno je govoril, da je ona tista, ki mu je 'ušla'," je za RadarOnline povedal neimenovani vir. Milijonar je bil prepričan, da mu jo bo nekega dne uspelo prepričati, da bi se slikala in da bi krasila naslovnico njegove revije. "Hef si jo je želel tako močno, da ji je ponudil milijon dolarjev, a je ponudbo vsakič zavrnila."

A na žalost mu je ni uspelo prepričati. Je pa zato v to uspel prepričati zvezdnice kot so Marilyn Monroe, Pamelo Anderson, Drew Barrymore in druge. Marilyn je bila Hernerjeva prva muza, ki ga je navduševala tako močno, da si je kupil grob zraven njenega.

Hefner je, kot je povedal vir, menil, da je Angelina Jolie Marilyn svojega časa, a žal nikoli ni dobil priložnosti, da bi jo lahko imel v svoji reviji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice