Magazin > VIP
17136 ogledov

Umazane skrivnosti vile Playboy: Ni bilo vse tako mavrično

Hugh Hefner Žurnal24 main
Temne skrivnosti najbolj znanega seks dvorca na svetu.

Kar nekdaj deklet je napisalo knjige o svoji izkušnji v znani Playboy vili, ki jo je za svoje zajčice zgradil najbolj slaven ženskar Hugh Hefner. Življenje v njej pa očitno ni tako čudovito, kot se je zdelo od zunaj. Dekleta v svojem delu niso uživala, hkrati pa so morala upoštevati stroga pravila.

Hugha Hefner Playboyev dvorec | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
"Če si naredil karkoli narobe, si dobil elektronsko pošto, ki te je na to opozorila. Upoštevati smo morale stroga pravila. Obstajajo pravila tudi za objavljanje fotografij in statusov na družabnih omrežjih. Vse, kar objaviš, mora biti pozitivno. Vedno moraš dajati vtis, da je vse super. Če si na fotografiji pijana, boš 'nastradala' pri Hefu," je zapisala nekdanja zajčica Melissa Howe.

Izabella St. James pa je napisala, da so bile higienske razmere obupne in da so dekleta zaradi tega zelo trpela: "Čeprav si je vsaka želela urediti sobo tako, da bi ji bila čim bolj domača, je bilo grozno, saj so bile preproge, posteljnine in vzmetnice stari, obrabljeni in predvsem umazani."

Eno od pravil je bilo tudi, da v hišo ne smejo pripeljati fantov. To je bilo prvo in najpomembnejše pravilo, je v knjigi opozorila Karissa Shannon: "Imele smo tudi policijsko uro. Ob 21. uri smo vse morale biti v vili."

Seks na eks

"Ko se vse skupaj začne in če si njegovo dekle številka 1, moraš z njim seksati in mu nuditi oralni seks. Vse brez testiranja in zaščite. Njemu je bilo za to vseeno," je zapisala Jill Ann Spaulding: "Hef se samo uleže s svojo umetno erekcijo, ki mu jo da viagra. Dekleta pa se ena za drugo usedejo na njegovo premoženje. Vsaka ga 'jaha' dve minuti, zadaj pa dekleta navijajo zanj, češ kako dobro jo obdeluje."

"Po minuti sem se umaknila in to je bilo to. Notri in ven. Nisem uživala v seksu z njim, nikoli," je povedala Holly Wilkinson.

Komentarjev 2
  • Snežinko 11:29 30.september 2017.

    Ja, še maček se ne gon' zaston', kajne? Dvorec stane celo premoženje, ravno tako vzdrževanje. Kaj so res mislile, da bodo vse to dobile zastonj ter nič dale nazaj?

  • Tine123 08:07 30.september 2017.

    Sponzoruše se vedno takrat začnejo uglašati, ko se pipica pripre. Iste slovenke..

Sorodne novice