Magazin > VIP
403 ogledov

Playboyeva dekleta o seksu z estradniki

hugh hefner Profimedias
Playboyjevo dekle Izabella St. James je bila ena od sedmih punc, ki so lahko živele s Hughem Hefnerjem. Sedaj je razkrila, kje in kako so seksali Leonardo DiCaprio, Colin Farrell in Owen Wilson.

"Leonarda, Colina in Owena so imela dekleta najraje,“ je razkrila St. Jamesova in dodala, da je bil Leo ves čas v vili ustanovitelja Playboya Hugha Hefnerja.

"Ne spominjam se, kolikokrat sem opazila, kako je v limuzino povabil pet ali šest deklet in jih odpeljal k sebi domov,“ je še povedala lepotica in dodala, da se je Leo večkrat pritihotapil na posestvo in seksal v ogradi za opice. Owen je bil v postelji menda prava bomba. "Veliko deklet se je hvalilo, kako so uživale v skupinskem seksu z Owenom.“ Colin pa naj bi po njenih besedah najbolj užival v seksu na prostem.

Playboyevo dekle Holly Madison pa je v svoji avtobiografiji razkrila, da so dekleta Hefnerja varala, saj so se pogostokrat izmuznila iz vile, da so se lahko v miru dobivala z znanimi. Zgovorna je bila tudi lepotica Jill Ann Spaulding, ki je pri Hefu bivala 5 dni. Pravi, da nikoli ni uporabljal kondoma, celo med skupinskim seksom z 10 dekleti ne. Trdi tudi, da je Hef punce omamljal in jih, medtem ko so se tuširale, fotografiral. Pravi tudi, da je Hefnerjeva kopalnica smrdela po pasjem urinu, na malih ekranih pa so se vrteli homoseksualni porno filmi.

Komentarjev 1
  • romy 17:26 06.julij 2015.

    zanimivo in pestro ampak zelo bedno in pokvarjeno življenje