Magazin > VIP
802 ogledov

"S Hefom sem prvič spala pri 18-ih“

Kendra Wilkinson FPA/Fame Pictures
Kendra Wilkinson je razkrila, kako se je prvič znašla v postelji s Hughom Hefnerjem.

"Stara sem bila 18, on pa 78,“ je o prvi spolni izkušnji s Hughom Hefnerjem povedala Kendra Wilkinson. Kendra je ena od udeleženk britanskega resničnostnega šova I'm a Celebrity, Get Me Out of Here. Sotekmovalcem je brez dlake na jeziku razkrila, kako se je znašla v Playboyjevem dvorcu.

"Želela sem se zabavati. Imela sem se noro dobro,“ je povedala. "Hef me je vprašal, če bi bila ena od njegovih deklet in če bi živela pri njem v dvorcu. Nisem vedela, kaj to sploh pomeni, ampak rekla sem da, sem že tam. Pred tem sem živela v majhnem stanovanju in sem molila, da bi lahko šla od tam.“ 

"Preselila sem se in tedni so šli mimo, ne da bi vedela, da je posredi seks. Nič nisem vedela o Playboyju, saj sem ravnokar končala srednjo šolo.“ Ko je napočil čas, jo je Hefner brez dlake na jeziku vprašal, če bi šla z njim v zgornje nadstropje. 

Na vprašanje, ali bi jo Hefner vrgel iz dvorca, če bi zavrnila spolne odnose z njim, Kendra ni odgovorila. Dejala je, da Hef na svoja dekleta gleda kot na razmerja in ne zgolj spolne akte. 

Kendra je leta 2008 prekinila razmerje s Hefom, potem ko se je zaročila s Hankom Baskettom. Hef je novico o zaroki pozdravil in celo gostil njeno poroko. Njena zakonska sreča pa je trenutno na preizkušnji, saj so Basketta ujeli, ko si je privoščil intimno zabavo s transesksualcem. Par, ki ima dva otroka, še ni sprejel dokončne odločitve o usodi njunega zakona. 

Komentarjev 1