Magazin > VIP
204 ogledov

Hefner ima strogo predporočno pogodbo

Crystal Harris, Hugh Hefner EPA
Nekaj tednov pred poroko sta mladoporočenca Hugh Hefner in Crystal Harris podpisala predporočno pogodbo, po kateri bo ona ostala brez pravic do Playboya.

Tri tedne pred novim letom je par podpisal zadnjo različico predporočne pogodbe. Slednja varuje vso Hefnerjevo premoženje. "Če se par loči ali če Hef umre, se bo morala Crystal takoj izseliti iz dvorca in nima nobenih zakonitih pravic do njegovega premoženja. Hef je želel pogodbo podpisati v dvorcu, ker ni želel, da bi ga fotografi ujeli, ko bi šel do odvetnika,“ so znane podrobnosti. Hugh ima štiri odrasle otroke iz prejšnjih zakonov, ki bodo po njegovi smrti podedovali njegovo imetje.

26-letna zajčica in 60 let starejši Hefner sta se poročila na silvestrovo. Poročiti bi se morala že junija lani, vendar je ona nekaj dni prej odpovedala poroko. Hugh pravi, da bi s Crystal rad ostal do smrti in ga 60-letna razlika v letih ne moti.

Ona si močno želi otrok

Po poročanju medijev si zajčica zelo želi njegovega otroka. Pravi, da bi bil to najlepši možen način, da mu pokaže, da ga zelo ljubi. Hef se s tem strinja in pravi, da bo pri teh letih zmogel narediti in imeti otroke. "Želi vsem pokazati, da starost ni ovira za karkoli."

Komentarjev 1
  • Oseba_ 09:42 04.januar 2013.

    " in pravi, da bo zmogel"...HAAHHAHA...... o tej mladi frajli da je z njim.....se ve zakaj je tako