Magazin > VIP
49997 ogledov

Hugh Hefner: Vse to so odkrili pri obdukciji

Hugh Hefner
To so našli v njegovi krvi.

Hugh Hefner je umrl zaradi zastoja srca in respiratorne odpovedi, je razkrilo obdukcijsko poročilo, v katerem sta med vzroki, ki so poslabšali njegovo zdravstveno stanje in vodili v smrt, navedeni še zastrupitev krvi in okužba z bakterijo E.coli, ki je odporna proti antibiotikom.

Hefner je umrl 27. septembra ob 18.06. Njegova vdova Crystal Hefner je včeraj prvič spregovorila o njegovi smrti. Pravi, da še vedno ne more verjeti, da ga Hefa ni več med nami in da je njeno srce strto. Potrdila je tudi, da so ga pokopali pretekli konec tedna in da njegovi posmrtni ostanki ležijo ob grobu igralke Marilyn Monroe, ki je krasila naslovnico prvega Playboya. "Bil je ameriški junak. Pionir. Prijazna in skromna duša, ki je svoj dom odprla svetu. Čutila sem, kako močno me je ljubil. Ljubila sem ga. Zelo sem hvaležna. Dal mi je življenje, usmeritev,“ je še povedala Crystal on dodala, da je Hugh rešil njeno življenje.

 

Komentarjev 4
  • predrag 20:21 04.oktober 2017.

    Da je njeno srce strto, k sej pa spomnla na denar je pa takoj poskoču,zdej pa se enga mladga fanta pa gremo ijaja.

  • anna 14:02 04.oktober 2017.

    Kakšno strašno odkritje, po obdukciji...... ha ha ha, jaz sem pa mislila, da boddo odkrili, da je bil evnuh!

  • Janez_53 09:50 04.oktober 2017.

    Uboga žalujoča vdova je pozabila omeniti eno "malenkost": najbrž ji bo kapnila v žep kar lepa dediščina! Saj se je menda zaradi tega tudi poročila s človekom, ki bi ji lahko bil dedek ali pa celo pradedek, mar ne?