Pričeska, ki je moškim najbolj všeč

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Morda ste mislili drugače, a zadnja raziskava je pokazala, da večina moških na ženskah najprej opazi lase. Priznali so, kakšna pričeska jih najbolj privlači.
Oglej si celoten članek

Na ženskah najprej lase opazi tri četrtine moških, ki so v krajši raziskavi, ki so jo izvedli na Zooks.com, priznali tudi, da žensko pričesko z veseljem pohvalijo. Pravijo, da so jim najbolj všeč dolgi, ravni in razpuščeni lasje.

To je priznalo 38 odstotkov sodelujočih moških v anketi, ki so jo izvedli na Zooks.com, na drugo mesto pa so se s 33 odstotki uvrstili dolgi, valoviti in prav tako razpuščeni lasje.

Kaj pa speti lasje, ki jih ženske tako rade nosijo? Ne glede na to, ali nosite športni čop, figo, razigrano kito ali glamurozno speto pričesko, je to všeč le 13 odstotkom moškim.

"Kar 71 odstotkov žensk ne pričakuje, da bo njihov spremljevalec na prvem zmenku opazil njihovo pričesko ali pa da jo bo pohvalil," pravi Jane Barrett iz Zooksa, a rezultati raziskave kažejo drugače. Naj mastna in neurejena pričeska postaneta del zgodovine!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.