Magazin > Lepota & telo
109 ogledov

Pričeska, ki je moškim najbolj všeč

pričeska Shutterstock
Morda ste mislili drugače, a zadnja raziskava je pokazala, da večina moških na ženskah najprej opazi lase. Priznali so, kakšna pričeska jih najbolj privlači.

Na ženskah najprej lase opazi tri četrtine moških, ki so v krajši raziskavi, ki so jo izvedli na Zooks.com, priznali tudi, da žensko pričesko z veseljem pohvalijo. Pravijo, da so jim najbolj všeč dolgi, ravni in razpuščeni lasje.

To je priznalo 38 odstotkov sodelujočih moških v anketi, ki so jo izvedli na Zooks.com, na drugo mesto pa so se s 33 odstotki uvrstili dolgi, valoviti in prav tako razpuščeni lasje.

Kaj pa speti lasje, ki jih ženske tako rade nosijo? Ne glede na to, ali nosite športni čop, figo, razigrano kito ali glamurozno speto pričesko, je to všeč le 13 odstotkom moškim.

"Kar 71 odstotkov žensk ne pričakuje, da bo njihov spremljevalec na prvem zmenku opazil njihovo pričesko ali pa da jo bo pohvalil," pravi Jane Barrett iz Zooksa, a rezultati raziskave kažejo drugače. Naj mastna in neurejena pričeska postaneta del zgodovine!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.