Pridružila se bo Seksu v mestu

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Ustvarjalci nadaljevanja filma Seks v mestu so k sodelovanju povabili kar nekaj glasbenic, med njimi tudi Alicio Keys, ki bodo zapele na soundtracku filma. Alicii so poleg tega zaupali še uvodno pesem.
Oglej si celoten članek

Alicio Keys so ustvarjalci filma Seks v mestu 2 postavili v ospredje filma, saj bo zapela uvodno skladbo, ki bo v resnici predelava stare pesmi zasedbe Blondie, ki nosi naslov Rapture. Poleg tega bo 29-letna zvezdnica združila moči tudi z Jennifer Hudson in Leono Lewis, ki bodo zapele svojo pesem Love Is My Colour.

 

Foto: Žurnal24

Ženski album

Na soundtracku filma Seks v mestu 2, ki bo uradno izšel 25. maja, bomo lahko slišali tudi Lizo Minelli, ki se je lotila priredbe Beyoncéjine pesmi Single Ladies, in Dido.

 

Naštetim glasbenicam pa se bodo pridružile celo glavne igralke Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis in Cynthia Nixon, ki bodo svoje vokalne sposobnosti preizkusile v predelavi pesmi I Am Woman izvajalke Helen Reddy.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.