Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Pridružila se bo Seksu v mestu

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Ustvarjalci nadaljevanja filma Seks v mestu so k sodelovanju povabili kar nekaj glasbenic, med njimi tudi Alicio Keys, ki bodo zapele na soundtracku filma. Alicii so poleg tega zaupali še uvodno pesem.

Alicio Keys so ustvarjalci filma Seks v mestu 2 postavili v ospredje filma, saj bo zapela uvodno skladbo, ki bo v resnici predelava stare pesmi zasedbe Blondie, ki nosi naslov Rapture. Poleg tega bo 29-letna zvezdnica združila moči tudi z Jennifer Hudson in Leono Lewis, ki bodo zapele svojo pesem Love Is My Colour.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ženski album

Na soundtracku filma Seks v mestu 2, ki bo uradno izšel 25. maja, bomo lahko slišali tudi Lizo Minelli, ki se je lotila priredbe Beyoncéjine pesmi Single Ladies, in Dido.

 

Naštetim glasbenicam pa se bodo pridružile celo glavne igralke Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis in Cynthia Nixon, ki bodo svoje vokalne sposobnosti preizkusile v predelavi pesmi I Am Woman izvajalke Helen Reddy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.