Prihaja kot prijatelj

Foto: Žurnal24 Gibonni bo svoj zadnji album Toleranca predstavil 3. junija v Križankah. (Foto:
Gibonnijeva Toleranca je platinasta.
Oglej si celoten članek

"V Sloveniji imam veliko poslušalcev in oboževalcev predvsem zato, ker sem tukaj gradil svojo kariero. Najprej sem nastopal po lokalih, enkrat se je celo zgodilo, da je bilo nastopajočih na odru z mojo skupino vred več kot publike," je včeraj ob prejemu platinaste plošče za album Toleranca povedal hrvaški pevec Gibonni.

"V Sloveniji me cenijo"
Album je Gibonni posnel v sedmih studiih, med drugim v Ljubljani, Zagrebu in New Yorku, predstavil pa ga bo 3. junija v Križankah.

"Težko govorim za druge. Sam v Slovenijo ne hodim le prodajat vstopnice in tržit svoje ime, ampak pridem tudi na obisk, se udeležujem humanitarnih prireditev, skratka prihajam kot prijatelj in zato me ljudje tukaj cenijo," je o razlogih, zakaj v Križankah vidimo več hrvaških kot slovenskih glasbenikov, razmišljal pevec, ki ne izključuje možnosti, da v prihodnje posname še kakšno skladbo v duetu s katerim od slovenskih glasbenikov.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.