Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Prihaja kot prijatelj

Gibonni bo svoj zadnji album Toleranca predstavil 3. junija v Križankah. (Foto: Žurnal24 main
Gibonnijeva Toleranca je platinasta.

"V Sloveniji imam veliko poslušalcev in oboževalcev predvsem zato, ker sem tukaj gradil svojo kariero. Najprej sem nastopal po lokalih, enkrat se je celo zgodilo, da je bilo nastopajočih na odru z mojo skupino vred več kot publike," je včeraj ob prejemu platinaste plošče za album Toleranca povedal hrvaški pevec Gibonni.

"V Sloveniji me cenijo"
Album je Gibonni posnel v sedmih studiih, med drugim v Ljubljani, Zagrebu in New Yorku, predstavil pa ga bo 3. junija v Križankah.

"Težko govorim za druge. Sam v Slovenijo ne hodim le prodajat vstopnice in tržit svoje ime, ampak pridem tudi na obisk, se udeležujem humanitarnih prireditev, skratka prihajam kot prijatelj in zato me ljudje tukaj cenijo," je o razlogih, zakaj v Križankah vidimo več hrvaških kot slovenskih glasbenikov, razmišljal pevec, ki ne izključuje možnosti, da v prihodnje posname še kakšno skladbo v duetu s katerim od slovenskih glasbenikov.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.