Prihaja torba, ki preprečuje zapravljanje

Foto: iBag iBag Foto: iBag iBag
Avstralci so naredili torbo s pametnim senzorjem, ki skrbno spremlja zapravljanje. Presenečenj, koliko ženske zares zapravijo, tako ne bi smelo biti več, pravijo pri iBag.
Oglej si celoten članek

Obsedenke z nakupovanjem verjetno ne bodo najbolj navdušene, če jim bo najdražji podaril torbico iBag. Ta je namreč zasnovana tako, da fizično preprečuje nakupovanje. Torbica se namreč zaklene in onemogoči dostop do kreditnih kartic ob urah v dnevu, ki jih uporabnik določi kot najbolj kritične za nakupovanje, pa tudi takrat, ko lastnica torbice vstopi v nakupovalni center ali trgovino.

Da zanikanje nakupovanja ne bo več mogoče, poskrbi tudi SMS, ki vsakič, ko zapravljivka vstopi v območje trgovskega centra, o tem obvesti tudi osebo, ki je "odgovorna" za zapravljanje oziroma lastnika kreditnih kartic.

Ali bodo moški s takšnimi torbicami v slabo voljo spravljali svoje najdražje, pa bo pokazal čas – v podjetju pravijo, da bodo proizvodnjo začeli takoj, ko bodo za torbice dobili dovolj povpraševanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.