Magazin > Lepota & telo
60 ogledov

Prihaja torba, ki preprečuje zapravljanje

iBag
1/2
iBag
Avstralci so naredili torbo s pametnim senzorjem, ki skrbno spremlja zapravljanje. Presenečenj, koliko ženske zares zapravijo, tako ne bi smelo biti več, pravijo pri iBag.

Obsedenke z nakupovanjem verjetno ne bodo najbolj navdušene, če jim bo najdražji podaril torbico iBag. Ta je namreč zasnovana tako, da fizično preprečuje nakupovanje. Torbica se namreč zaklene in onemogoči dostop do kreditnih kartic ob urah v dnevu, ki jih uporabnik določi kot najbolj kritične za nakupovanje, pa tudi takrat, ko lastnica torbice vstopi v nakupovalni center ali trgovino.

Da zanikanje nakupovanja ne bo več mogoče, poskrbi tudi SMS, ki vsakič, ko zapravljivka vstopi v območje trgovskega centra, o tem obvesti tudi osebo, ki je "odgovorna" za zapravljanje oziroma lastnika kreditnih kartic.

Ali bodo moški s takšnimi torbicami v slabo voljo spravljali svoje najdražje, pa bo pokazal čas – v podjetju pravijo, da bodo proizvodnjo začeli takoj, ko bodo za torbice dobili dovolj povpraševanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.