Prihaja VIP Inmusic festival

Foto: Žurnal24 Angleški "elektro rock" bend Prodigy bo s svojim eksplozivnim plesnim in vizualn
V začetku junija, natančneje 3. in 4., se bo v Jarunu, v jugozahodnem delu Zagreba, že tretjič zapored odvijal dvodnevni festival Vip Inmusic. Stereo MCs, Nick Cave in Prodigy so le nekatera zveneča imena letošnjega spektakla.
Oglej si celoten članek

Festival, ki je bil prvo leto imenovan zgolj Inmusic festival, poleg večjih glasbenih sladkorčkov skrbi tudi za izvajalce z območja nekdanje Jugoslavije. Letos bodo tako nastopili hrvaška hip hop kraljica Diyala ter Dj Ain'tune, Erotic Biljan & his heretics in St!llness. Koncerti bodo na dveh odrih, na glavnem Vip ter na odru Nokia.

Franz Ferdinand, Iggy Pop & The Stooges ter Sonic Youth so le nekatera odmevnejša imena preteklih dveh let. Mlajši festival, ki nekako po vzoru odmevnejšega Exita združuje rock in elektronsko glasbo, iz leta v leto gostuje večja imena.

Letošnjih bo glavnih zvezd več. Za plesne in hip hop ritme bodo poskrbeli Stereo MCs iz Londona. Prvi dan se nam bo predstavil "črni" mož Nick Cave, za temno zvočno kuliso bo poskrbela njegova zasedba The Bad Seeds. Serj Tankian, pevec zloglasnih System of a Down, tokrat koncertira kot samostojni izvajalec. Udarni in glasni prvenec bo predstavil drugi dan. Angleški elektro rock bend Prodigy, ki je sicer znan po visokih tehničnih zahtevah, pa bo s svojim eksplozivnim plesnim in vizualnim spektaklom končal festival.

Več o VIP festivalu si preberite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.