Prihaja zvezdništvo

Foto: Žurnal24 (Foto: Sedvex Records)
Slovenski glasbeniki v Beograd z letalom. Tretirajo jih zvezdniško, plačuje Pink.
Oglej si celoten članek

Glasbeniki na snemanje TV oddaje iz Ljubljane v Beograd letijo z letalom. Tam jih pričaka voznik in jih odpelje do najboljšega hotela. Tega slovenski glasbeniki do zdaj niso bili vajeni – gre za način, ki ga je uvedel Pink.si oziroma njegov lastnik Željko Mitrović. Prva ekspedicija domačih estradnikov se je že vrnila nazaj.

 

Foto: Žurnal24 Nina Pu%C5%A1lar

Zvezde delajo šov

"V Srbiji oziroma na Pinku zvezde delajo šov in šov dela zvezde. V Sloveniji pa ni tako, saj so pri nas glasbeniki v TV oddajah bolj vpadalci in temu je primeren tudi tretma. V Beogradu imajo do ljudi, ki pridejo iz Slovenije, nek odnos, saj jih je nekdo priporočil, če prihajajo kot gostje. Čeprav jih še ne poznajo," nam je povedal producent Dejan Radičevič, ki je v Beograd na snemanje oddaje za TV Pink potoval s svojo varovanko Neisho.

 

Prva snemanja so tam obiskali tudi že Alya, Sebastian, Mambo Kings, Nina Pušlar, Saša Lendero in Jakob Kapus. "Res so lepo poskrbeli za nas, kaj tekega v svoji karieri še nisem doživela. Tudi z letalom sem se peljala prvič (smeh)," nam je priznala Nina Pušlar.

 

Jutri pa bodo z letališča Jožeta Pučnika v srbsko prestolnico potovali Leelojamais, Tanja Žagar, Katja Fašink in Rok Ferengja. Sodeč po odzivih bodo morali slovenski estradniki po pravo zvezdništvo v Beograd, glavno mesto nekdanje skupne države Jugoslavije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.