Magazin > VIP
23 ogledov

Prihaja zvezdništvo

(Foto: Sedvex Records) Žurnal24 main
Slovenski glasbeniki v Beograd z letalom. Tretirajo jih zvezdniško, plačuje Pink.

Glasbeniki na snemanje TV oddaje iz Ljubljane v Beograd letijo z letalom. Tam jih pričaka voznik in jih odpelje do najboljšega hotela. Tega slovenski glasbeniki do zdaj niso bili vajeni – gre za način, ki ga je uvedel Pink.si oziroma njegov lastnik Željko Mitrović. Prva ekspedicija domačih estradnikov se je že vrnila nazaj.

 

Nina Pu%C5%A1lar | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Zvezde delajo šov

"V Srbiji oziroma na Pinku zvezde delajo šov in šov dela zvezde. V Sloveniji pa ni tako, saj so pri nas glasbeniki v TV oddajah bolj vpadalci in temu je primeren tudi tretma. V Beogradu imajo do ljudi, ki pridejo iz Slovenije, nek odnos, saj jih je nekdo priporočil, če prihajajo kot gostje. Čeprav jih še ne poznajo," nam je povedal producent Dejan Radičevič, ki je v Beograd na snemanje oddaje za TV Pink potoval s svojo varovanko Neisho.

 

Prva snemanja so tam obiskali tudi že Alya, Sebastian, Mambo Kings, Nina Pušlar, Saša Lendero in Jakob Kapus. "Res so lepo poskrbeli za nas, kaj tekega v svoji karieri še nisem doživela. Tudi z letalom sem se peljala prvič (smeh)," nam je priznala Nina Pušlar.

 

Jutri pa bodo z letališča Jožeta Pučnika v srbsko prestolnico potovali Leelojamais, Tanja Žagar, Katja Fašink in Rok Ferengja. Sodeč po odzivih bodo morali slovenski estradniki po pravo zvezdništvo v Beograd, glavno mesto nekdanje skupne države Jugoslavije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.