Prijatelji se bojijo za Taro

Foto: FameFlynet Tara Reid Foto: FameFlynet Tara Reid Foto: FameFlynet Tara Reid Foto: FameFlynet Tara Reid Foto: Žurnal24 Tara Reid
Igralka Tara Reid se zadnje čase ne obnaša prav vzorno. Nazadnje so jo morali prijatelji boso in pijano pospremiti iz kluba, zato se bojijo, da bo morala kmalu spet na zdravljenje.
Oglej si celoten članek

Tara je imela že pred leti hude težave z alkoholom, a jih je uspela rešiti z obiskom klinike za odvajanje leta 2008. Takrat je dejala, da ji je to rešilo življenje, a kot kaže jo je steklenica spet premamila, zato jo prijatelji rotijo, naj gre spet na zdravljenje. "Cele noči prežura. Pred nekaj tedni se je v klubu drla na didžeja in ga preklinjala. Ves čas se je majala, sploh se ni mogla obdržati na nogah," je izdal njen prijatelj in dodal, da vse zelo skrbi zanjo.

"Glede na to, kako se obnaša zadnje čase, bo morala nazaj na kliniko za odvajanje, če se ne spravi skupaj. To smo ji že povedali, a nas vse ignorira in še naprej popiva," je še povedal in razložil, da se morajo zdaj vsi toliko bolj potruditi, da se ji kaj ne zgodi. "Še vedno upamo, da le prestaja neko obdobje, ki bo minilo. A jo je težko gledati takšno, navsezadnje je stara že 37 let! Ni ravno kul popivati in se prestopati pred klubi pri teh letih."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.