Magazin > VIP
11 ogledov

Prijatelji se bojijo za Taro

Tara Reid
1/5
FameFlynet
Igralka Tara Reid se zadnje čase ne obnaša prav vzorno. Nazadnje so jo morali prijatelji boso in pijano pospremiti iz kluba, zato se bojijo, da bo morala kmalu spet na zdravljenje.

Tara je imela že pred leti hude težave z alkoholom, a jih je uspela rešiti z obiskom klinike za odvajanje leta 2008. Takrat je dejala, da ji je to rešilo življenje, a kot kaže jo je steklenica spet premamila, zato jo prijatelji rotijo, naj gre spet na zdravljenje. "Cele noči prežura. Pred nekaj tedni se je v klubu drla na didžeja in ga preklinjala. Ves čas se je majala, sploh se ni mogla obdržati na nogah," je izdal njen prijatelj in dodal, da vse zelo skrbi zanjo.

"Glede na to, kako se obnaša zadnje čase, bo morala nazaj na kliniko za odvajanje, če se ne spravi skupaj. To smo ji že povedali, a nas vse ignorira in še naprej popiva," je še povedal in razložil, da se morajo zdaj vsi toliko bolj potruditi, da se ji kaj ne zgodi. "Še vedno upamo, da le prestaja neko obdobje, ki bo minilo. A jo je težko gledati takšno, navsezadnje je stara že 37 let! Ni ravno kul popivati in se prestopati pred klubi pri teh letih."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.