Priljubljeni Youtuber zakuhal škandal

Foto: Profimedia Logan Paul
Prešel mejo dobrega okusa.
Oglej si celoten članek

22-letni Logan Paul, priljubljeni ameriški Youtuber, je s svojim zadnjim videom šokiral svet in s tem negativno presenetil svoje sledilce. Na svojem kanalu je namreč objavil video v katerem se vidi truplo neznanega človeka v nekem gozdu na Japonskem. Video je naslovil: 'Našli smo mrtvo telo v japonskem gozdu samomorov', piše New York Post. S to objavo je prešel vse meje dobrega okusa, kar so mu dali vedeti tudi njegovi sledilci, oboževalci in celo nekateri znani ljudje.

Glavni igralec serije Aaron Paul je na Twitter napisal: "Dragi Logan Paul. Kako si drzneš! Ne morem verjeti, da si zgled mladim dandanes. Kako žalostno. Upam, da jim je tvoj zadnji video odprl oči. Prava smet si. Čisto preprosto rečeno. Samomor ni šala. Cvri v peklu.“ Oglasil se je tudi britanski novinar Pier Morgan, ki je zapisal: "Ti si bolan, sprevržen, brezčuten razvajenec!“

Logan je video umaknil in napisal javno opravičilo: "Resnično mi je žal, če sem koga z videom prizadel. Moj namen je bil povečati ozaveščenost o samomoru in jih preprečiti. Motiti se je človeško.“

Logan je obiskal gozd Aokigahara na Japonskem, ki se razprostira na 30 kvadratnih metrih in je znan kot 'gozd samomorov'. Veliko ljudi se zateče v gozd in si tam sodi. Logan je našel telo moškega, ki se je obesil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.