Magazin > Bizarno
2069 ogledov

Priljubljeni Youtuber zakuhal škandal

Logan Paul
Prešel mejo dobrega okusa.

22-letni Logan Paul, priljubljeni ameriški Youtuber, je s svojim zadnjim videom šokiral svet in s tem negativno presenetil svoje sledilce. Na svojem kanalu je namreč objavil video v katerem se vidi truplo neznanega človeka v nekem gozdu na Japonskem. Video je naslovil: 'Našli smo mrtvo telo v japonskem gozdu samomorov', piše New York Post. S to objavo je prešel vse meje dobrega okusa, kar so mu dali vedeti tudi njegovi sledilci, oboževalci in celo nekateri znani ljudje.

Glavni igralec serije Aaron Paul je na Twitter napisal: "Dragi Logan Paul. Kako si drzneš! Ne morem verjeti, da si zgled mladim dandanes. Kako žalostno. Upam, da jim je tvoj zadnji video odprl oči. Prava smet si. Čisto preprosto rečeno. Samomor ni šala. Cvri v peklu.“ Oglasil se je tudi britanski novinar Pier Morgan, ki je zapisal: "Ti si bolan, sprevržen, brezčuten razvajenec!“

Logan je video umaknil in napisal javno opravičilo: "Resnično mi je žal, če sem koga z videom prizadel. Moj namen je bil povečati ozaveščenost o samomoru in jih preprečiti. Motiti se je človeško.“

Logan je obiskal gozd Aokigahara na Japonskem, ki se razprostira na 30 kvadratnih metrih in je znan kot 'gozd samomorov'. Veliko ljudi se zateče v gozd in si tam sodi. Logan je našel telo moškega, ki se je obesil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.