Vizita za živali > Novice
51545 ogledov

Medvedu pripeljali vodo, poglejte kaj se je zgodilo

Miha Mlakar
Medvedi v Loški dolini so se tako oddolžili za pošiljko vodo, ki so jim jo pripeljali.

Posnetek je na družbenem omrežju Facebook v zadnjih dvajsetih urah komentiralo veliko ljudi, navdušenih, kako pri nas v Sloveniji nekateri skrbijo tudi za divje živali, ki jim je v teh vročih dneh prav tako težko.

Video posnetek, ki si ga je v dvajsetih urah ogledalo že dobrih 64 tisoč ljudi prihaja iz Loške doline, od koder sporočajo, da v teh dneh še posebej skrbijo tudi za tamkajšnje medvede: "Dolgotrajna suša je izsušila vse naravne vodne vire v Notranjskih gozdovih. Našim medvedom v zadnjem tednu redno dovažamo svežo vodo in nagradili so nas z nekaj zanimivimi posnetki," je ob res prikupnem posneku hvaležnega medveda,  zapisal Miha Mlakar.

"Danes zjutraj v našem skrivališču. Mama z dvema mladičema in enim večjim medvedom," je zapisano pod drugim posnetkom, ki ga je Miha objavil pred dvema dnevoma. Oglejte si ga... 

Komentarjev 3
  • trinity 00:25 20.december 2017.

    Tisti tam znajo samo odstreljevati živali..to ni rešitev in nikoli ne bo. Sem proti temu in pika.

  • Avatar gujdek
    gujdek 12:59 08.avgust 2017.

    Kaki srčki so...

  • Avatar Džoser
    Džoser 13:37 04.avgust 2017.

    Sedaj imamo neposredni dokaz,da ljudje,ki živijo z naravo in jo ne uničujejo lahko sin tudi v resnici sobivajo z vsemi gozdnimi živalmi!Ne potrebujemo nobenih birokratov,ki naj odločajo o odstrelih naših zveri. Slovencem so najbolj nevarne birokratske zveri brez razuma.Kateri birokrat ...prikaži več reagira kot medvedje na posnetku?

Sorodne novice