Princ Andrew bo jezen: Tako je nanj v resnici gledal Jeffrey Epstein

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kmalu bo izšla knjiga Tine Brown The Palace Papers: Inside the House of Windsor.
Oglej si celoten članek

Telegraph je objavil nekaj izsekov iz knjige The Palace Papers: Inside the House of Windsor avtorice Tine Brown, ki med drugim govori tudi o odnosu med princem Andrewom in obsojenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom. Ta o princu ni imel visokega mnenja. 

"Epstein je vedel, na katere gumbe mora pritisniti. V prinčevem značaju je bila praznina. Zato se je tudi smejal glasneje in se veliko hvalil. Kljub vsem palačam, v katerih je živel, in služinčadi, ki ga je naslavljala z nazivom Sir, bo vedno ostal le kraljičin drugi sin. Epstein je spretno izkoristil Andrewevo zamero. Žena bančnika, ki je na večerji pri Epsteinu sedela poleg Andrewa, mi je povedala, kako je princ nenadoma izjavil: 'Ne vem, zakaj ljudje članov kraljeve družine ne spoštujejo bolj.'," je zapisala Brown in dodala, da je Epstein v princu videl "idiota, a uporabnega idiota". "Viden član kraljeve družine, četudi z vprašljivim ugledom, je v tujini kljub temu močan magnet. Epstein je prijatelju zaupal, da je z vojvodo in njegovim finančnikom obiskoval tuje trge, kjer so Andrewa vlade morale sprejeti. Z njegovo pomočjo je Epstein s temi ljudmi, mnogokrat tudi sumljivimi, sklepal posle."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.